Als groothandel of webwinkelier besteedt u veel zorg aan het samenstellen van uw assortiment. U wilt dan ook dat uw producten op een professionele manier bij uw klanten aankomen. Een verpakking is meer dan alleen een beschermend omhulsel, het is uw visitekaartje. Ook voor het vakkundig inpakken van uw producten bent u bij GWL Emmen aan het juiste adres.

Het inpakken van artikelen is een tijdrovend proces, zeker wanneer uw bedrijf groeit en het aantal bestellingen toeneemt of complexer worden. Het uitbesteden van het inpakken kan u veel tijd schelen. Maar het moet natuurlijk wel professioneel en nauwkeurig gebeuren. Dat realiseren we ons bij GWL Emmen maar al te goed.

Als het gaat om onze inpakservice, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van strak en zakelijk tot feestelijk, maar altijd vakkundig en professioneel. Wellicht wenst u een fraaie verpakking in uw eigen huisstijl of heeft u andere specifieke wensen. Als kleinschalig logistiek partner, is geen wens te ingewikkeld. Zelf een mooi cadeaupapiertje, speciale geschenkverpakkingen of verpakkingen met een extra label. Bij GWL Emmen krijgt u net dat beetje meer. Kijk ook bij onze VAL-activiteiten voor de mogelijkheden op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.