GWL Emmen is er voor al uw logistieke vraagstukken. Van opslag tot verzending en alles daartussen; GWL biedt totaaloplossingen die exact aansluiten bij uw wensen. Zo kunnen wij uw logistieke proces van A tot Z uit handen nemen, maar bent u ook voor kleine verzendingen of uitsluitend de opslag bij ons aan het juiste adres. Dit en meer doen wij met een flinke dosis expertise en toewijding vanuit ons kantoor en magazijn in de voormalige Danlon-fabriek, een pand met historie en een begrip in Emmen en ver daarbuiten.

De beste zorg voor uw voorraad
De logistieke sector verandert voortdurend. Niet voor niets vormt de logistiek voor veel bedrijven een ingewikkeld en kostbaar proces. GWL Emmen ontzorgt op het gebied van logistiek en voorziet bedrijven elke dag weer in hun groeiende behoefte aan snelheid en efficiëntie. Dat doen wij onder meer door te investeren in innovatieve technologieën, die het mogelijk maken om zelfs de meest complexe logistieke vraagstukken in goede banen te leiden. Tegelijkertijd geniet u bij GWL Emmen van de voordelen van een kleinschalig bedrijf, waar u altijd welkom bent voor een heerlijk kopje koffie en een goed gesprek.

Voor wie?
Het uitbesteden van logistiek alleen weggelegd voor grote bedrijven? Zeker niet! Voor ons is geen logistieke vraag te groot of te klein. Zo zijn wij dankzij onze hoge automatiseringsgraad in staat om de interne logistiek compleet uit handen te nemen, maar krijgen ook kleine of enkele zendingen dezelfde aandacht. GWL werkt onder andere in opdracht van groothandels en gevestigde e-tailers, maar ook startende webwinkels in de regio én daarbuiten weten ons te vinden.

Een greep uit onze diensten:

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.