Van grote vrachten tot enkele, kleine pakketjes; elke verzending krijgt bij GWL Emmen dezelfde zorg. Dankzij ons uitgebreide netwerk profiteren onze klanten van volumevoordeel. Tegelijkertijd geniet u dankzij onze kleinschaligheid van persoonlijke service op maat.

Het uitbesteden van de verzending alleen weggelegd voor grote bedrijven? Zeker niet! Voor GWL Emmen is geen logistieke vraag te groot of te klein. Zo zijn wij dankzij onze hoge mate van automatisering in staat om de interne logistiek compleet uit handen te nemen, maar krijgen ook kleine of enkele zendingen dezelfde aandacht.

Voor het verzenden van uw producten werkt GWL Emmen samen met een aantal grote vervoerders. Partners waar wij een jarenlange vertrouwensband mee hebben opgebouwd. Partners waarmee wij scherpe afspraken mee hebben gemaakt. Dit scheelt u uiteindelijk in de kosten. Ook kleinere partijen kunnen meeliften op het volumevoordeel. Dit maakt het uitbesteden van de verzending interessant, ook voor kleine orders. Daarnaast beschikt GWL Emmen over een eigen bus, waarmee specifieke leveringen kunnen worden gedaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.