In de voormalige Danlon-fabriek, één van de bekendste panden op het industrieterrein Bargermeer, vindt u het magazijn van GWL Emmen. Een markant stenen pand van 20.000 m2, met een rijke geschiedenis. Hier zetten onze vakkundige medewerkers zich elke dag weer met dezelfde toewijding voor u in om de allerbeste zorg voor elke voorraad te leveren.

Lange tijd was het uitbesteden van de opslag alleen weggelegd voor grote bedrijven. De opkomst van (kleinere) e-tailers heeft de logistieke branche veranderd. Anno nu dient een magazijn te voldoen aan strenge en steeds veranderende eisen. Denk aan capaciteit, maar ook zeker een hoge mate van automatisering en flexibiliteit. Het magazijn van GWL Emmen biedt u meer dan alleen een veilig onderkomen voor uw producten. Dankzij onze kleinschaligheid zijn wij ook in staat om oplossingen op maat te leveren. Zo kunt u waar nodig inspringen op veranderingen in de markt en uw voorraad snel en eenvoudig uitbreiden of juist inkrimpen.

Logistieke totaaloplossingen die exact aansluiten bij uw wensen. Daarin zijn wij sterk bij GWL Emmen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uitsluitend de opslag uit te besteden. Het palletmagazijn van GWL Emmen is niet alleen ruim, maar voldoet ook aan de steeds strengere veiligheidsnormen. Zo maken wij gebruik van een geavanceerde sprinklerinstallatie, die in geval van brand lokaal blust. Zo blijven de rest van de goederen in het magazijn onaangetast. Goed om te weten: verzekeringstechnisch kan ons sprinklersysteem u in sommige gevallen schelen in uw premie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.