Value Added Logistics (letterlijk vertaald ‘toegevoegde waarde logistiek’) staat simpelweg voor maatwerk. Als logistiek partner onderscheidt GWL Emmen zich door waar nodig gebruik te maken van slimme technieken, maar daarbij nooit vergeten dat onze kracht ligt in het leveren van persoonlijke oplossingen op maat.

Elk bedrijf is anders en heeft andere wensen. Wellicht wilt u een label direct op uw producten, moeten er Engelse stekkers bijgevoegd worden, wenst u een luxe cadeaupapiertje of tijdens bepaalde periodes bijzondere samenstellingen of cadeauverpakkingen? Maatwerk is vakwerk…ons vak.

Hierbij hoeft u niet bang te zijn om de persoonlijke band met uw klant te verliezen. Als logistiek partner vormen wij geen grote, logge organisatie maar geven wij de voorkeur aan een persoonlijke samenwerking. Dat is een bewuste keuze. Zo kunnen wij exact voldoen aan uw wensen en net dat beetje extra leveren. Dat doen wij onder meer door te investeren in innovatieve technologieën, die het mogelijk maken om zelfs de meest complexe logistieke vraagstukken in goede banen te leiden. Vereisen klanten/afleveradressen vooraf een aanmelding per mail of zelfs in het klantensysteem? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Tegelijkertijd geniet u bij GWL Emmen van de voordelen van een kleinschalig bedrijf, waar u altijd welkom bent voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.