Garbage in, garbage out. Een bekend gezegde in de logistieke branche en helemaal waar. Een goede voorbereiding is immers van cruciaal belang voor het beloop van elk logistiek proces. Snel, efficiënt en secuur; bij GWL krijgt uw voorraad de beste zorg vanaf het allereerste moment.

Die zorg begint bij het vakkundig lossen van containers en vrachtwagens, vaak een tijdrovend proces. En dat niet alleen. Het is ook een proces waarbij kleine fouten leiden tot grote vertragingen, verkeerde leveringen, ontevreden klanten en voor u extra werk en kosten om dit te corrigeren. Reden genoeg om te kiezen voor een betrouwbare logistieke partner, die u niet alleen veel werk uit handen neemt, maar ook dat stukje maatwerk kan leveren waar uw logistieke proces om vraagt.

GWL Emmen heeft jarenlange ervaring in het lossen van containers en vrachtwagens. Hierbij maken wij waar gewenst gebruik van mankracht. Waar nodig maken we gebruik van nieuwe technologieën zoals onze geavanceerde, telescoop rollenbaan, genaamd de Caljan. Zowel grote pakketten als heel veel kleine doosjes kunnen zo met hetzelfde gemak worden uitgeladen, gesorteerd en gecontroleerd op juistheid. Dit zorgt ervoor dat ook de vervolgstappen in uw logistieke proces (opslag, orderpick, inpakken, verzending of VAL-activiteiten) sneller en efficiënter verlopen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.