Een bestelling komt binnen. En dan? Uw product ligt niet zomaar in de winkel of bij de klant op de mat. Daar gaat een heel proces vooraf. Een proces dat soms vraagt om een hoge mate van automatisering, maar in sommige gevallen ook om persoonlijke aandacht. In het magazijn van GWL Emmen vormen onze vakkundige medewerkers en slimme technologieën samen een goed geoliede machine.

Het orderpicken is een arbeidsintensief en niet zelden een ingewikkeld proces. Voor veel groothandels en e-tailers, groot of klein, komt er een bepaald punt waarbij het wenselijk is om het logistieke proces uit te besteden. Omdat uw bedrijf groeit, omdat de vraagstukken vanuit uw klanten complexer worden of simpelweg omdat u zich wilt focussen op waar u goed in bent. Als logistieke partner ligt de focus bij GWL Emmen niet alleen op snelheid en efficiëntie, maar ook op het leveren van maatwerk, zodat wij uw logistieke proces uit handen kunnen nemen op een manier die u wenst.

In het magazijn van GWL Emmen wordt gewerkt met slimme technologische oplossingen, speciaal ontwikkeld om de logistieke complexiteit van het orderpicken te versimpelen. In ons magazijn is een intelligente infrastructuur aangelegd, dat onder andere bestaat uit een revolutionaire transportband en draadloze scanners. Dit alles om uw bestellingen sneller, efficiënter en nauwkeuriger af te handelen. Dat merkt u niet alleen, dat merken uw klanten ook.
[wellicht leuk om het filmpje hieronder nogmaals te plaatsen]

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.